Να είστε τίμια, αξιόπιστη και ακριβής ποιότητα

Σπίτι
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

HongKong Biological Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
Κίνα HongKong Biological Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα HongKong Biological Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω διατάξει μερικούς χρόνους από Κλάρα. Είμαι βέβαιος ότι καθένας σε αυτήν την επιχείρηση θα ήταν εξίσου χρήσιμος, αποκρίνονται γρήγορα μερικές φορές βοήθειες

—— Michael

Γειά σου, το έχω κάνει και το έχω εξετάσει. Είναι άριστο. Πολύ ευτυχής. θα διατάξει ένα άλλο ένα από τα άλατα σύντομα.

—— Peter

Κλάρα πραγματικά γενναιόδωρη, δίνει κάθε φορά τα δώρα, θα εισαγάγω περισσότερο το φίλο μου σε σας

—— Stevan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η βιολογική Co. του Χογκ Κογκ, ΕΠΕ έχει Q.A. της & το τμήμα Q.C θα μπορούσε να παρέχει την έκθεση δοκιμής, το εργοστάσιο έχει τον προηγμένο και πλήρη εξοπλισμό όπως υψηλός υγρός χρωματογράφος, gaschromatograph, υπεριώδες spectrophotometer.

   

  HongKong Biological Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • OEM / ODM

  Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πελατών, το προσωπικό μας προσπαθεί να καταστήσει όλα τέλεια. Έχουμε καθιερώσει το ανάμεικτο σύστημα διαχείρισης κατασκευής, το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και το σύστημα υπηρεσιών πωλήσεων.

  Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, έχουμε επενδύσει τα μεγάλα κεφάλαια για να καθιερώσουμε ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system για να ασφαλίσουμε την ποιότητά μας. Έχουμε το HPLC, την ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometers που πρόκειται υψηλής αποδοτικότητας και υψηλής ευαισθησίας να αναλύσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα. Επίσης, φθάσαμε SGS στα πρότυπα ως ελεγχόμενο προμηθευτή.

   

  Η επιχείρηση της επιχείρησής μας είναι βασισμένη στην τιμιότητα, εμπιστοσύνη, ικανότητα υποστήριξης. Έτσι μπορούμε να εξαγάγουμε το προϊόν μας σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουμε ιδιαίτερα επαινούμε από τους πελάτες μας. Προκειμένου να αναπτυχθεί η αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη manufactory και εμπορική επιχείρηση σε όλο τον κόσμο για να κάνουμε το ακμάζον μέλλον. 

   

  HongKong Biological Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

 • Ε & Α

  Η βιολογική Co. του Χογκ Κογκ, ΕΠΕ καθιερώνει από το 2012. Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό και ωριμάζουμε το τεχνικό προσωπικό. Οι δραστηριότητες Ε&Α μας μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις τύπους: βασική έρευνα, εφαρμοσμένη έρευνα και πειραματική ανάπτυξη. Μέσω των προσπαθειών των ετών μας, έχουμε αναπτυχθεί βαθμιαία για να γίνουμε ο κύριος κατασκευαστής των ακατέργαστων στεροειδών σκονών στη ηπειρωτική Κίνα.

   

  HongKong Biological Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
HongKong Biological Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Clara

Τηλ.:: +85297051796

Φαξ: 86-27-8684-9527

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)